Dikkas Tepih Servis

O nama

Dikkas Tepih Servis je specijaliziran za mašinsko pranje i sušenje svih vrsta tepiha. Operite vaše tepihe odmah bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike.

Dikkas Tepih Servis

Šta nas čini posebnim

Dikkas tepih servis osnovan je 2018. godine. Do danas, servis je imao 9950 opranih tepiha i što je najbitnije – zadovoljstvo svih klijenata. U kratkom vremenskom roku, Dikkas tepih servis je našao svoje mjesto na tržištu i postao prepoznatljiv među klijentima. Opremljen je najsavremenijim mašinama za pranje tepiha, kao i posebno napravljenim komorama za sušenje tepiha.

Heading

Ljubazno i profesionalno osoblje

Naše osoblje će vam obezbjediti kvalitetnu uslugu korištenjem posljednje tehnologije.

Pristupačne cijene

Nudimo pristupačne cijene i uslugu zbog kojih ćete zaboraviti na tradicionalno pranje tepiha.

Isporuka u roku 48h

Od trenutka preuzimanja vaših tepiha isti će biti dostavljeni čisti na vašu adresu u roku 48h.

Vremenske prilike nisu bitne

Vaše tepihe peremo bez obzira na vremenske prilike. Zahvaljujući posebnim komorama tepihe dostavljamo suhe i čiste na vašu adresu.

Brzi (u roku od dva dana i pranje i susenje), odgovorni (dodju tacno u minutu na adresu, sve po dogovoru, ljudi od rijeci) i kvalitetni (odlicno oprani tepisi, kao novi). Tople preporuke!

Sanela Šabić

Facebook komentar

Nije samo da sam zadovoljna, nego prezadovoljna, od preuzimanja, lijepo oprano, do povrata upakovano u najlonima, svaka cast za uslugu; tacnost vemenska preuzimanja i vraćanja, hvala vam na usluzi…

Munevera Minka

Facebook komentar

Friendly, professional, fast and foremost very well cleaned, it came back next day! We used this service twice so far, and will use often. Normally priced too!!! Thanks

Branka Topić Adžaip

Facebook komentar

Sve pohvale za vas. Vrlo profesionalni, brzi , a tepih blista. Ljubazno osoblje. Na današnjem vremenu rijetkost. Hvala još jednom.

Ilhama Huric

Facebook komentar